POLAZAK IZ MOSTARA I ČAPLJINE

17. FESTIVAL ČOKOLADE OPATIJA

+ SHOPPING PALMANOVA + PLITVICE

3 DANA / 2 NOĆENJA SA DORUČKOM

HOTEL ISTRA 3*

HOTEL BRISTOL 4* – RASPRODAN!

TERMIN: 10.11. – 12.11.2023.

FIRST MINUTE CIJENA DO 25.09.2023. : 265, 00 KM

REDOVNA CIJENA PUTOVANJA : 295,00 KM – na bazi 40 putnika

U CIJENU UKLJUČENO:

 • Prijevoz modernim autobusom visoke turističke klase;
 • Smještaj u hotelu 3*/4* u 1/2 i 1/3 sobama na bazi 2 noćenja sa doručkom;
 • Organizacija putovanja i pratilac putovanja;

U CIJENU NIJE UKLJUČENO:

 • Obavezno putničko zdravstveno osiguranje – 2,00 KM po osobi po danu ; osobe preko 60god. – 4,00 KM
 • Boravišna taksa – 3 KM po danu po osobi (plaćanje u agenciji Dalia Travel)
 • Fakultativni izleti: (cijene će biti naknadno objavljene)
 • Shopping Palmanova
 • NP Plitvice
 • Doplata za jednokrevetnu sobu – na upit
 • Individualni troškovi;

PROGRAM PUTOVANJA

 1. DAN: MOSTAR – ČAPLJINA – OPATIJA

Polazak iz Mostara (cca 04:00h), polazak iz Čapljine (cca 04:30), vožnja preko GP Bijača do Opatije, uz usputnu pauzu po potrebi grupe. Dolazak u Opatiju i check in u hotel Bristol 4*. Slobodno vrijeme za odmor ili razgledanje Opatije: VILA i PARK ANGIOLINA, PARK Sv. JAKOVA, FONTANA HELIJA I SELENE, DJEVOJKA SA GALEBOM, MADONA DEL MARE (Raskošna vegetacija, blaga klima, kao i idilični mediteranski ambijent … Opatijska rivijera ističe jedinstveno šetalište, znameniti lungomare, i niz šumskih staza – onih laganih, rekreacijskih, i onih nešto težih, planinarskih, usmjerenih prema Parku prirode Učki.Gradski parkovi Angiolina i sv. Jurja čine parkovnu arhitekturu Opatije. Uz to, Park sv. Jurja ovjenčan je nagradom za najlepši hrvatski park). Slobodno poslijepodne za individualne aktivnosti i posjeta Festivalu čokolade koji se održava u kristalnoj dvorani hotela Kvarner Odlazak na Festival Čokolade. Noćenje.

 1. DAN: OPATIJA – SHOPPING PALMANOVA – OPATIJA

Doručak. Nakon doručka slijedi fakultativni izlet u Shopping Outlet Palmanova i uživanje u masovnim predbožićnim sniženjima. Palmanova Outlet Village okuplja oko 90 trgovina na jednom mjestu, čije je zajedničko obilježje da stalno prodaju robu na sniženju od 30 do 70%. Ponuda je raznolika, a izdvojene trgovine su: Adidas, Asics, Benetton, Calvin Klein Jeans, Cerruti, Conte of Florence, Enrico Coveri, Gap, Guru, Iceberg, Marina Militare, Motivi, Nike, Puma i Rifle. Povratak u Opatiju u poslijepodnevnim satima. Slobodno vrijeme ili uživanje u čarima Festivala Čokolade. Noćenje.

 1. DAN: OPATIJA – NP PLITVICE – BIH

Doručak i odjava iz hotela. Polazak za NP Plitvice. Plitvička jezera najstariji su i najveći nacionalni park Republike Hrvatske. Svojom iznimnom prirodnom ljepotom ovo je područje oduvijek privlačilo zaljubljenike u prirodu. Proces osedravanja, kojim se formiraju sedrene barijere i stvaraju jezera, predstavlja jedinstvenu univerzalnu vrijednost zbog koje su Plitvička jezera dobila međunarodno priznanje 26. listopada 1979. godine, upisom na UNESCO-ov Popis svjetske baštine. Poslije završene posjete NP Plitvice povratak za BiH sa dogovorenog mjesta, uz usputne pauze po potrebi grupe. Dolazak na odredište u kasnim večernjim satima. Kraj programa.

MJESTO I VRIJEME POLASKA:

🚍 Mostar:   04.00h – Španski trg

🚍 Čapljina: 04.30h – Kolodvor

Za otkaz rezervacije od strane putnika za specijalne ponude/first minute/rani booking (RB), novčani depozit/avans je nerefundabilan.

Preuzmite ponudu Opatija + Shopping Palmanova + Plitvice