JEDNODNEVNI IZLET

IGALO + HERCEG NOVI + PLAVA ŠPILJA

POLASCI IZ MOSTARA I ČAPLJINE

CIJENA: 50 KM / po osobi – na bazi 35 uplata

TERMIN: 08.10.2023. – Nedjelja

FAKULTATIVNI IZLET BRODICOM: PLAVA ŠPILJA + MAMULA – 20 EUR / po osobi

Djeca do 6 godina – BESPLATNA POSJETA

Djeca od 6 do 12 godina – 50% popust

PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak grupe iz Mostara u 06:00h, iz Čapljine u 6:30h.Vožnja do Trebinja uz kratku pauzu za jutarnje osvježenje. Nastavak vožnje do Igala. Obilazak grada i slobodno vrijeme u Igalu i Herceg Novom do kojeg možete doći prelijepim šetalištem uz obalu – Pet Danica.

Šetalište pet Danica je najduže šetalište pored mora, dugo ukupno 6 kilometara, koje se proteže od naselja Meljine do naselja Igalo, između kojih se nalazi grad Herceg Novi.
Dužinom ovog šetališta, osim što se proteže uz more, mogu se posjetiti brojne betonske i šljunkovite plaže, kafići i restorani uz obalu, konobe, suvenirnice, tu je gradska luka “Škver”, jedriličarski klub, kao i stepenište koje vodi do centra grada.

Slobodno vrijeme ili mogućnost fakultativnog izleta brodicom do Plave špilje i panoramski razgled otoka Mamula u trajanju od cca 2.30h.

Itinerer izleta Plava špilja + Mamula:

  • Polazak La Bamba (Igalo)
  • Panoramsko razgledanje ostrva Mamula
  • Obilazak i pauza za kupanje u Plavoj špilji
  • Povratak

Vožnjom do Plave Špilje koja traje 10-15 minuta, možete vidjeti izvanredne morske pejzaže Jadranskog mora i pravite nevjerovatne fotografije za uspomene, pratiti veličanstvene planine Bokokotorskog zaliva, primorske gradove i naselja. Plava Špilja u Crnoj Gori je prirodna znamenitost Crne Gore, koja predstavlja veliku pećinu, površine oko 300 kvadratnih metara. Plavu Špilju nazivaju plavom, jer vedrim sunčanim danima zraci sunca se prelamaju, i osvetljaju vodu spolja, čineći je plavom. Dobija se efekat, kao da voda svijetli iz dubine. Voda, koja ima odraz na zidove pećine, isto je neobičnih nijansi. Unutar pećine može da se pliva i vrijedi jer je voda dovoljno topla. U nekim mestima dubina je preko 45 metara i ljudi čak i rone.

Slobodno vrijeme za ručak i individualne aktivnosti. Povratak za Mostar i Čapljinu sa dogovorenog mjesta u cca 17:30h. Dolazak u BiH u večernjim satima. Kraj programa.

 U CIJENU UKLJUČENO:

  • Prevoz autobusom na navedenoj relaciji
  • Organizacija i pratioc putovanja

U CIJENU NIJE UKLJUČENO:

  • Fakultativni izlet brodicom Plava Špilja + panoramski razgled otoka Mamula – 20 EUR / po osobi (plaćanje u busu)
  • Djeca do 6 godina – besplatno
  • Djeca od 6 do 12 godina -50%
Preuzmite ponudu Igalo + Herceg Novi + Plava Špilja